Plumeria Lanna

Achtergrondinformatie:

De Plumeria Lanna is met haar pure witte bloemen een opvallende verschijning. De plant bloeit aan één stuk door van mei tot november! De mooi gevormde bloemtrossen bloeien tot wel zes weken waarna de plant alweer nieuwe bloemtrossen heeft aangemaakt die op hun beurt weer gaan bloeien. Daarnaast heeft de plant mooie glanzende lepelvormige donkergroene bladen, waardoor de plant ook in de periode dat de nieuwe knop aangelegd wordt nog een mooie sierwaarde heeft.

Onze Plumeria Lanna is speciaal geselecteerd in Thailand op de rijke bloei en compacte vorm. 

Voor de Thaise bevolking is het beleven van Sabai - kleine momenten van geluk - heel belangrijk in het dagelijks leven. Omarm de levensstijl van het land van de glimlach en voeg met deze Thaise plumeria een blijvend Sabai-moment aan je eigen woonkamer toe.Plumeria Lanna White sfeer1.JPG
photo-n-2-plumeria-pudica-visoflora-14500.jpg
Lan vertakt veel blad 13cm (1 van 1).jpg

VERZORGINGSTIPS

1. Een lichte, zonnige standplaats.

Dit betekent veel zonlicht maar niet in de felle zon. Een plaats in de vensterbank is ideaal.

2. Vochtig houden, de potgrond mag niet uitdrogen:

Een Plumeria is een zeer gemakkelijke plant om te onderhouden. Geef de Plumeria gewoon regelmatig water, maar niet te veel. Een Plumeria kan beter tegen droogte dan tegen te veel vocht. Gewoon boven op de potgrond water geven is prima.

3. Geel Blad verwijderen:

Het is mogelijk dat door diverse factoren soms een blad geel wordt. Dit betekent niet dat de Plumeria dood gaat. Gewoon dit gele blad verwijderen en uw Plumeria is weer mooi.